Home

    WELKOM OP DE BOUGAINVILLE WEB-SITE

    Het park is gelegen in de wijk Mubarak 7 in Hurghada tussen de oude stad Dahar, 7 km en het mondaine El Gouna op 15 km. Het bevindt zich centraal gelegen in deze 1km² grote wijk waar het een mengeling is van Europeanen en lokale bevolking die er gehuisvest zijn.

    Op het cirkelvormige, 8000m² groot, ommuurd privé domein met bewaking vind je 8 villa’s, onderverdeeld in halve villa’s en appartementen, waar Nederlandse, Belgische en Engelstalige bewoners hun vakantiewoning hebben. Een zwembad met terras ligt middenin de mooi aangelegde tuin.

    Op loopafstand vind je een winkelcentrum met enkele shops, bar, restaurant en voedingswinkel . Voor de grotere boodschappen neem je de bus of taxi. Een ritje van 10 minuutjes met de taxi brengt je tot de oude stad ( shouks ) of supermarkt, op 15 minuutjes vind je de verkeersvrije jachthaven met restaurants, bars en winkeltjes.

    De 5km lange wandelpromenade ligt dan weer een 5 minuutjes verder waar je een uiteenlopende keuze hebt van shops, bars, terrasjes en eetgelegenheden.